Despre noi

Experiență

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat integral românesc, care activează în piața soluțiilor ERP de peste 20 ani. Suntem producătorul sistemului integrat ASiS, a cărui dezvoltare continuă este asigurată de o echipă consolidată de programatori.

Performanță

Soluția ASiS ERP este dezvoltată pe fundamentul unor standarde înalte de performanță, aplicabile fiecăruia dintre cei peste 600 de clienți ai companiei. Deoarece succesul nostru înseamnă și succesul tău, urmărim creșterea randamentului business-ului tău prin respectarea obiectivelor de afaceri.

Inovație

Performanța unui sistem ERP este strâns legată de puterea de inovație, de aceea suntem la curent cu inovațiile tehnologice, dezvoltând aplicațiile noastre în funcție de acestea. Urmărim progresul ținând cont de importanța stabilității și ne propunem să oferim clienților cele mai noi tehnologii din domeniu.

Oameni

În spatele soluției ASiS ERP se află o echipă dedicată, pasionată și deschisă spre inovație. În cadrul Alfa Software, înțelegem că succesul unui proiect depinde de fiecare membru. Accentul pus pe dezvoltarea profesională și personală la nivel intern este reflectat de flexibilitatea și adaptabilitatea soluțiilor ERP oferite la nivel extern.

Fă primul pas al unei colaborări productive

Colaboratori

Ai citit până acum despre noi. Urmărește și video-ul nostru de prezentare