asis ria3

ASiS Ria3. Beneficiile și procesul tranziției la noua platformă

Având în vedere avantajele sale, HTML5 devine viitorul web-ului, peste 60% dintre programatori utilizându-l în prezent pentru crearea de aplicații, iar avansul tehnologic nu poate decât să crească relevanța acestuia.

Impactul său se răsfrânge și asupra segmentului soluțiilor ERP. Susținând continua dezvoltare a sistemului ASiS, Alfa Software a lansat o nouă platformă de business intelligence în HTML5: ASiS Ria3. Prin aceasta, se urmărește oferirea instrumentelor necesare creșterii performanței tuturor companiilor, indiferent de industria în care ele activează.

Poți beneficia și tu de avantajele ASiS Ria3, realizând într-un timp scurt trecerea la aceasta. Contactează-ne acum!

Beneficiile trecerii pe HMTL 5

  1. Ușurința utilizării

ASiS Ria3 introduce o nouă interfață de introducere a datelor, care păstrează funcționalitățile unei aplicații tradiționale, dar pune accent pe ergonomia operării și pe caracterul intuitiv al managementului informațiilor.

Ea poate fi operată facil, indiferent de nivelul de cunoștințe al utilizatorilor, ceea ce reduce timpul necesar de training al angajaților și permite menținerea ciclului constant al actualizării informațiilor.

ria3

  1. Ergonomia operării datelor

Dezvoltarea în HTML5 oferă business-urilor instrumentele necesare pentru îndeplinirea obiectivelor de business și atingerea performanței. Prin ASiS Ria3, procesul de colectare a datelor și transformare a acestora în rapoarte pe care să fie fundamentate deciziile companiei este ușurat. În acest fel, business-urile pot realiza într-un timp mai scurt diagnozele necesare pentru optimizarea activității.

  1. Interfață prietenoasă

Noua platformă oferă un design adaptat momentului printr-o interfață rapidă și intuitivă, care se redimensionează în funcție de dispozitivul folosit, fie că acesta este mobile sau desktop.

Angajații vor putea să utilizeze ASiS Ria3 fără probleme, operarea sistemului fiind adaptată modului de utilizare până în prezent.

  1. Automatizarea și personalizarea proceselor

Trecerea pe HTML5 oferă un grad mai înalt de automatizare a proceselor unei companii, eliminând task-urile inutile și oferind posibilitatea angajaților de a se concentra pe cele mai importante.

Soluția ERP susține astfel o creștere asistată de tehnologie, centrată pe nevoile fiecărui business și pe nișa de activitate a acestuia. Menținerea competitivității în piață nu mai reprezintă o problemă.

  1. Creșterea satisfacției clienților

Optimizarea timpilor, sporirea productivității și automatizarea proceselor determină implicit și creșterea nivelului de satisfacție a clienților.

Posibilitatea de a urmări și controla permanent gradul de îndeplinire a task-urilor, dar și dificultățile apărute, asigură o respectare exactă a deadline-urilor și o comunicare mai bună cu clienții.

  1. Continuitatea datelor

Sistemului ERP ASiS Ria3 păstrează compatibilitatea cu versiunea anterioară, asigurându-se astfel o constanță a fluxului de informații. Mai mult decât atât, intuitivitatea modului de operare a soluției ASiS este păstrată, principiile acestuia fiind respectate.

Procesul trecerii la ASiS Ria3 este astfel ușurat, fără a reprezenta însă o cerință obligatorie a sistemului.

  1. Siguranța datelor

Trecerea pe HTML5 oferă un grad mai ridicat de securitate a datelor, datorită mecanismelor de criptare mai avansate și a actualizării drepturilor de conectare la server. În contextul creșterii interesului dedicat protecției datelor la nivel internațional și a scăderii siguranței și fiabilității tehnologiei Flash, ASiS Ria3 introducere mecanisme de apărare împotriva scurgerilor de informații.

asis ria3

  1. Promptitudinea suportului tehnic

Noua versiune a software-ului ASiS permite integrarea cu aplicația de suport online, astfel încât comunicarea unei probleme tehnice se află doar la un click distanță.

Procesul este realizat direct din aplicație, ceea ce asigură o comunicare rapidă cu specialiștii IT, pregătiți mereu să rezolve orice dificultate tehnică.

  1. Conectivitate integrată

Dezvoltarea în HTML5 înseamnă și creșterea nivelului de conectivitate al aplicației, ea funcționând pe o gamă mai largă de sisteme de operare, printre care Windows, Linux sau Mac OS. Mai mult decât atât, sistemul permite integrarea cu diverse aplicații sau plugin-uri, asigurându-se astfel o conectivitate integrată pe tot lanțul economic.

asis ria3

  1. Update periodic

Trecerea pe HTML5 asigură posibilitatea realizării unor update-uri periodice a versiunilor de sistem informatic ASiS. Ele sunt realizate natural, fără eforturi suplimentare, ceea ce duce la scăderea costurilor și creșterea motivației echipei de a ține pas cu evoluțiile tehnologice.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile noii platforme de business ASiS Ria3. Contactează-ne acum și realizează facil tranziția la aceasta.