ASiS productie

Beneficiile implementării ASiS ERP în producție

ASiS Producție este o soluție ERP dedicată companiilor din sfera acestei activități, care oferă managerilor aplicații personalizate proceselor organizației, în scopul controlului producției și a costurilor. Sistemul este utilizat în prezent de peste 300 de unități de producție din țară, în nenumărate sectoare: mobilier, roboți industriali, componente auto, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sau produse alimentare.

ASiS Producție asigură menținerea competitivității în piață, oferind următoarele beneficii:

1. Planificarea în detaliu a producției

Planificarea este realizată în baza comenzilor de la clienți sau a planului de producție. Graficul Gannt îți permite să urmărești producția globală pe comenzi și să aloci resursele disponibile (oameni, utilaje) în conformitate cu planificarea stabilită.

2. Controlul integral al producției

Controlul este asigurat prin operarea realizărilor pe comenzi și operații, inclusiv de pe dispozitive mobile. Aceasta este completată de un raport de urmărire a producției – lansat versus realizat. Integrarea fluxurilor de aprovizionare, producție și livrare contribuie la funcționarea eficientă a proceselor companiei.

3. Gestiunea stocurilor

ASiS Producție asigură o administrare pe proprietăți și loturi, cu posibilitate de grupare pe nivele. Mai mult decât atât, soluția ERP permite identificarea cu ușurință a sursei de proveniență a materiilor prime și a materialelor, în cazul unui produs defect. În acest fel, poți optimiza cu ușurință procesele de aprovizionare și poți reduce rebuturile din producție.

4. Urmărirea contractelor cu clienții

Cu ajutorul ASiS Producție poți urmări în timp real termenii contractelor, inclusiv prețurile negociate, termenele de predare, cantitățile, garanțiile și modalitățile de facturare. În plus, facturile pot fi emise automat din sistem conform clauzelor contractuale.

5. Managementul utilajelor

ASiS Producție dispune de aplicația de Management al Mașinilor care monitorizează activitatea mașinilor din fabrică, gestionează normativele de intervenții (revizii, reparații) și planurile de mentenanță.

6. Controlul eficient al costurilor

Sistemul ERP asigură un control eficient al costurilor pe întreg fluxul de producție. Documentele primare operate în ASiS specifică comanda (fiind realizată astfel o colectare automată a costurilor directe), urmând ca apoi programul să repartizeze automat și costurile indirecte pe comandă.

7. Creșterea productivității angajaților

ASiS Producție crește randamentul angajaților prin automatizarea fluxurilor de producție. Eliminând astfel task-urile mai puțin importante, dar care consumă în multe cazuri un timp semnificativ, echipa poate îndeplini sarcinile esențiale mai ușor și mai rapid.

8. Evaluarea performanței activității

Evaluarea poate fi realizată prin intermediul rapoartelor existente, care pot fi personalizate în funcție de nevoile business-ului tău. Fiecare aplicație beneficiază de rapoarte dedicate, câteva exemple fiind: Situație comparativă consumuri, Raport producție, Centralizator aprovizionare și multe altele.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile soluției ASiS Producție. Solicită un demo gratuit și află cum poate contribui aceasta la dezvoltarea business-ului tău.