ASiS BI – soluția pentru performanța companiei tale

Business Intelligence (BI) este o platformă smart de grafice interactive, instrumente de analiză a datelor și rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor aferente operațiunilor de afaceri, în timp real.

Prin prezentarea informațiilor într-un format ușor de înțeles, platforma ASiS BI este intuitivă, ușor de implementat și cu un impact direct și benefic asupra strategiei de vânzări, managementului financiar, managementului de stoc, fidelizării clienților și câștigării de noi clienți.

ASiS BI oferă business-urilor din fiecare industrie un avantaj competitiv, contribuind la optimizarea proceselor acestora și la creșterea performanței lor.

Află cum poate fi aplicată ea companiei tale completând formularul de mai jos

În cazul în care nu ești convins încă de avantajele platformei, poți afla în continuare care sunt principalele elemente care fac din ASiS BI o soluție eficientă a dezvoltării business-ului tău:

1. Obținerea de insight valoros pentru activitatea companiei

Software-ul Business Intelligence analizează și colectează date pentru a livra insight bazat pe acțiuni concrete. Astfel, din platformă, se pot genera rapoarte complexe pe o multitudine de date: cheltuieli, procese operaționale, resurse umane și client service.

Un sistem BI de ultimă generație poate prelucra și analiza un volum imens de date, din surse variate, aducând la un click distanță informații consolidate despre articole, parteneri, cash-flow, profit, discounturi, stocuri, pentru a realiza analize comparative și pentru a surprinde în dinamică rezultatele verificate.

Pe scurt, vorbim astfel despre relevanța informației și intuitivitatea platformei.

ASiS BI

2. Avantajul vizualizării grafice

Cel mai important beneficiu pentru companiile inteligente este funcția de graphic visualisation, care permite business-urilor să își monitorizeze productivitatea. Astfel, ASiS BI constituie una dintre cele mai rapide și mai simple modalități de analiză a datelor companiei.

Prin sistemul ASiS BI utilizatorii au posibilitatea de a genera date grafice, care permit crearea de materiale intuitive (diagrame, grafice, video-uri, animații, infografice), ușor de înțeles și de interpretat, care pot fi așezate într-un dashboard pentru o viziune de ansamblu.

asis bi grafice

 

3. Data mining și crearea de pattern-uri

Data mining este un termen care ajută la identificarea unui model de afaceri suplimentar bazat pe informațiile despre clienți, care ar putea să completeze sau să deschidă o nouă piață.

ASiS BI furnizează instrumente analitice care pot măsura activitatea și identifica pattern-uri și tendințe în comportamente, oferind o perspectivă detaliată asupra proceselor de business ale unei companii. Practic, în crearea de șabloane se parcurg 5 pași: colectare, depozitare și stocare, organizare, analiză și prezentare a informațiilor.

ASiS BI data mining4. Managementul performanței și integrarea cu sistemele ERP

Succesul unei companii sau al unui proiect specific constă de cele mai multe ori într-un procesul decizional eficient. Platforma BI poate de asemenea urmări, gestiona și implementa obiectivele de performanță.

Pentru că sistemele ERP sunt cele care centralizează informațiile dintr-o companie, în cadrul lor se regăsește de obicei o componentă de Business Intelligence care permite accesul într-un mod inteligent și simplificat la datele din sistem.

ASiS BI ERP